В Локо знаят кои са най-опасните футболисти на Словачко

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:10 / 21.07.2021
2237
В Локомотив Пловдив знаят кои са най-опасните футболисти на Словачко и откъде могат да дойдат проблемите за черно-белите. Пловдивчани приемат чешкия си съперник утре от 20,00 часа на Лаута в първи мач от втория предварителен кръг в турнира Лига на конференциите.

Наставникът на "смърфовете" Александър Тунчев е уверен, че добре е разузнал съперника въпреки трудностите да се намери запис от контролите им.

"Наясно съм, че са опитен и обигран състав. Централният защитник Михал Кадлец е големият лидер в състава си. Продадоха своя голмайстор от миналия сезон, но сега имат нов нападател от Кюрасао, който също е много качествен футболист. Не сме наясно с каква схема ще изберат да подходят срещу нас, но имаме своите подозрения и работим по няколко варианта. Не мисля, че можем да се изненадаме сериозно“, коментира пред "Мач телеграф" треньорът на вицешампионите.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).