Представиха новите собственици и спортно-технически директор на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (116)
15:55 / 19.09.2009
30268
Малу Мпасинкату е новият спортно-технически директор на Ботев, научи Plovdiv24.bg. За него се знае, че до момента е работил в Sky Sports, както и в италианския Чезена. Той бе представен от изпратения от новите собственици на Ботев инвеститори днес на пресконференция в хотел Тримонциум, на която присъстваха и сериозно количество фенове.

В същото време се потвърди информацията, че сред инвеститорите е Франческо Салерно, който е мениджър на певеца Ерос Рамацоти. Салерно е познат на фенклуба на Ерос Рамацоти в София, които потвърдиха информацията. Той пристигна в Пловдив и се представи пред феновете, катозаяви категорично, че сделка има и до няколко дни Димитър Христолов няма да има нищо общо с Ботев. Салерно е представител на 4-мата предприемачи, които ще купят Ботев. Днес той заминава обратно за Италия, където ще се подложи на хирургическа операция, а след 7-10 дни по неговите думи, ще се върне в България и отново ще се срещне с фенове и журналисти. Тогава италианецът ще представи и новия президент на клуба, който е инженер.

Изразете своето мнение за промените в Ботев в специалната тема за смяната на собствеността в групата на Ботев тук!



Виж коментарите (116)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).