Пловдивчанинът Йосиф Миладинов ще бъде знаменосец на България в Токио

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:56 / 13.07.2021
1481
Плувецът Йосиф Миладинов ще бъде втори знаменосец на откриването на летните олимпийски игри в Токио, заедно с титуляря Мария Гроздева. Това заяви президентът на федерацията ни по плувни спортове Георги Аврамчев.

На свое заседание в началото на месеца Изпълнителният комитет на БОК определи Гроздева, за която това ще бъде седмо участие, за знаменосец на България. Организаторите на игрите в Токио обаче са пожелали всяка страна да бъде представена от двама знаменосци - мъж и жена. Поради това честта да носи българското знаме ще има и Миладинов.

Като очаквания от представянето, Аврамчев заяви, че се надява на присъствието на наши плувци минимум на финалите на две от дисциплините. И допълни, че има състезатели, като Йосиф, които не са се ваксинирали, тъй като не са пожелали.

"Имаше една предварителна нагласа, че в Токио няма да се допускат състезатели без ваксина, за щастие това не се потвърди. Насила не можем да накараме никой да се ваксинира", заяви Аврамчев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).