Какво обеща да продаде в понеделник Христолов?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
09:52 / 19.09.2009
9575
Христолов се показа вчера пред медиите и гордо заяви: "Разбрахме се с италианците, продавам отбора в понеделник". Тези думи, а и разходките му с предполагаемите купувачи из Пловдив вчера, предизвика две разнопосочни настроения у изстрадалите "жълто-черни" фенове. Част от привържениците вече започват да предусещат идващите радостни моменти и раздялата на Христолов с любимия им клуб. Друга част са на противоположното мнение и са сигурни, че това е поредното театро разигравано от собственика на клуба.

Да погледнем малко факти, които са "За" и "Против" предстоящата сделка.

"За" сделката и, че тя е реална в момента могат да бъдат цитирани две неща: Христолов все пак разхожда някакви италианци из Пловдив и всички твърдят, че те са кандидат-купувачи. Христолов по принцип се крие като дявол от тамян от медиите, но изведнъж реши да се покаже на всички, което може да означава, че се е успокоил от предстоящата сделка. Италианската колония сред футболиститев чера в куп се сдоби с жълти карти и е на линия за предстоящия двубой. Процедура за която може да са спомогнали и кандидат-купувачите.

За съжаление фактите "Против" са малко повече. Ще използваме факт, който наредихме сред положителните, но той може да е и с обратен знак. Именно позирането на Христолов пред медиите с група мъже. Твърди се, че са италианци, бизнесмени и така нататък, но тези факти си остават непроверени. Това позиране може да е театро, разигравано от Христолов с цел поредното отлагане на увеличаващото се срещу него напрежение. Трудно е човек да повярва, че въпросните бизнесмени за едно денонощие са имали възможност да се запознаят с всички пасиви и активи на клуба, да изградят план за развитието му и финансирането му, и да подпишат предварителен договор. Най-големият минус са запорираните акции в клуба. Какво ще продаде Христолов на италианците в крайна сметка?

Ще поживеем, ще видим е казал народа, а Христолов е собственик на клуб, от който може да се очаква всичко. За сега това всичко е било в отрицателна посока, но феновете се надяват, че той ще извърши единственото възможно в положителна посока и ще продаде отбора.

Темата за продажбата породи дискусии и във фен-групата на Ботев в Plovdiv24.bg. Влезте тук, присъеденете се към групата и се включете в дискусиите.



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).