Локо картотекира Тиаго, още чакат жълтата карта на Рафаел

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
17:26 / 18.09.2009
4009
Ръководството на Локомотив успя да картотекира днес в БФС новото попълнение Тиаго Барбоса. Така бразилецът с италиански паспорт  ще може да дебютира за „черно-белите" още в предстоящото домакинство на Локомотив (Мз). Двубоят е в понеделник от 16 часа.

До няколко дни от Италия ще пристигне жълтата карта и на другия нов бразилец в отбора - Рафаел. Все още от разтежение се оплаква нападателят Емил Стоев - Бадема. Срещата със сигурност ще пропусне и Фелисиен Сингбо, който вече започна леки тренировки на Лаута, въпреки травмата си в ръката.

"Вътрешната нагласа в целия отбор е за победа над Локомотив Мездра", заяви старши треньорът на „смърфовете" Иван Маринов. Няколко пъти досега споделих, че ние се нуждаем от точки и се опитвам да акцентирам към моите футболисти да приемат всяка една среща като финал. Смятам, че имаме всички предпоставки да вземем трите точки, тъй като момчетата работят сериозно. Наблягаме доста и на тактическата работа, защото за да спечелим един мач, трябва да го изиграем перфектно тактически и от първата до последната минута трябва да бъдем страшно концентрирани", каза още наставникът на Локомотив.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).