Иван Маринов: Трябва ни повече концентрация

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:31 / 17.09.2009
1789
"Футболистите трябва да показват повече професионализъм и да бъдат напълно концентрирани през целия мач. Заради загуба на концентрация в последните минути изпуснахме няколко точки в Бургас и в Своге", това каза на пресконференция преди мача с Локо Мездра старши-треньора на "смърфовете" Иван Маринов. "Излизаме с нагласа за победа, както всеки мач. Трябват ни точки. Няма как да подценим съперника, понеже ситуацията е такава, че ни делят само 3 точки. Харесва ми играта на отбора, като с изключение на мача с Берое, в останалите срещи играем от прилично до много добре. На мач се създават по 4-5 голови положения", каза още Маринов.

Той съобщи още, че няма да разчита на пристигналият в отбора през седмицата халф Иван Цанков, който е футболист с качества, но изоставал с подготовката. Евентуално може да се обмисли привличането му през зимата. Все още се чакат и жълтите карти на Рафаел и Тиаго. За първия все още се чака отговор от досегашния му клуб за жълтата му карта, докато картата на Тиаго вече е в италианската футболна федерация, но още не са я изпратили до България.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).