Строителят на "Колежа": Дано не се внася умишлено напрежение, две неща не зависят от мен

Автор: Стойчо Генов
Коментари (16)
15:02 / 01.07.2021
11862
Напрежението между феновете на Ботев (Пловдив) и местната община относно строителството на стадион "Христо Ботев" принуди собственика на фирмата изпълнител на строителните работи Илиян Филипов да излезе с официално явление.

Ето изявлението на пловдивския бизнесмен:

Гарантирам пред цялата "жълто-черна" общественост, че стадион "Христо Ботев" ще бъде с 4 трибуни, 18 777 седящи места и с възможност за взимане на лиценз за Efbet лига при приключването на Етап 1. В момента тече препроектиране на стадиона, за да направим промените с прехвърлянето на съблекалните, мокрите помещения и другите спомагателни обекти.

За това се иска технологично време. Не знам откъде идват притесненията, като се надявам някой умишлено да не внася напрежение.

Има две неща, които не зависят от мен - седалките и терена. Решението за това трябва да се вземе от Община Пловдив. Всичко друго до последния детайл, ще бъде изпълнено от нас, както го заявихме.


Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).