Локо привлече Крачун, рожденикът с първи думи след трансфера

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:46 / 29.06.2021
3739
ПФК Локомотив Пловдив привлече под наем Артур Крачун. Централният защитник е преотстъпен от Хонвед за 1 година, похвалиха се от Лаута.

Артур Крачун е роден на 29 юни 1998г. (23г.) в Молдова, има и румънски паспорт. Минал е през отборите на Зимбру, Милсами, Университатя Клуж, Шериф Тираспол, Фарул Констанца. За последно се е състезавал в Сфинтул Джордж. Има и мачове за националния отбор на Молдова.

Ето какво заяви Артур Крачун пред клубния сайт на черно-белите:

“Идвам в един много добър отбор, който в последните години е записал редица успехи, а тази година отново ще играе в европейските клубни турнири. Радостен съм, че ще защитавам цветовете на Локомотив.

Официално се присъединявам към клуба на рождения ми ден – това е много хубав подарък за мен. Ще дам всичко от себе си за Локомотив, искам да помогна на тима да продължи със силното си представяне в първенството, Купата и в евротурнирите, където ни чака труден мач със Словачко“.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 13


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).