Араби привлякоха Мартин Луков, представиха го с уникално видео

Автор: Стойчо Генов
Коментари (22)
13:07 / 21.06.2021
12373
Локомотив (Пловдив) се разделя с още един основен футболист! Става въпрос за вратаря Мартин Луков, който спечели 3 купи и сребърен медал с "черно-белите". Националът изненадващо бе представен днес като ново попълнение в клуба от Саудитска Арабия "Ал-Тай", видя Plovdiv24.bg.

Арабите дори публикуваха уникално видео в официалната клубна страница в Туитър, в което привестват с "добре дошъл" национала.

Луков имаше действащ договор с Локомотив и по всичко личи, че ръководството на "Ал-Тай" е удовлетворило финансовите условия на "черно-белите", за да се стигне до сделка. Трансферът все още не е потвърден официално от "Лаута", но се очаква това да стане съвсем скоро.

Plovdiv24.bg уточнява за своите читатели, че "Ал-Тай" е новак в професионалната лига на Саудитска Арабия. През миналия сезон тимът се подвизаваше в първа дивизия, където завърши на трето място с актив от 77 точки (23 победи, 8 равенства и 7 загуби) и спечели промоция за елита.

С екипа на Локомотив Пловдив Мартин Луков изигра 90 официални мача, в които записа 38 "сухи" мрежи, показа справка на Plovdiv24.bg.

Гледайте в прикаченото видео как бе представен Луков в новия си клуб!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).