Фенове на Спартак: 11:0! Чичо Крум до каквото се докосне, трева не никне!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
13:54 / 18.06.2021
7921
Феновете на Спартак (Пловдив) отново избухнаха срещу един от ръководните кадри в клуба през изминалия трагичен сезон, завършил с изпадането от Трета лига Югоизточна група, видя Plovdiv24.bg. Става въпрос за Крум Георгиев, който официално е треньор в ДЮШ на синьо-белите, но е бил и помощник-треньор в представителния тим.

Повод за реакцията на привържениците е срамната загуба на юношите до 17 години с 0:11 при гостуването им на Черно море (Варна).

"Забележете един резултат от U17! Среща от 30 кръг, игран на 17 юни: Черно море - Спартак 11:0! Вижте чичо Крум докъде докара и тези юноши! Но това не пречи хората да си правят снимки на моренцето", написа официалната страница на привържениците на Спартак във Фейсбук. Там бе публикувана снимка от морето на Крум Георгиев, който е заедно с треньора на дублиращия тим Неделин Петров и бившия наставник на представителния отбор Стефан Учиков.

"Просто този, до каквото се докосне, трева не никне. Много тежък сезон, челно място и заслужена почивка Гларусииии! Връзката е силна, трудно се устоява на такава "любов". Манолско Конаре те/ви зове...", пише още официалната страница на "синьо-белите" привърженици.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).