Тунчев: Жребият е добър, важното е да не допуснем гол

Автор: Стойчо Генов
Коментари (7)
15:48 / 16.06.2021
4765
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев определи като "донякъде добър" жребия за Лига на конференциите, който изпрати неговия тим срещу чешкия Словачко, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Черно-белите са домакини в първия мач на 22 юли, а реваншът е на 29-и.

"С оглед на останалите отбори, жребият донякъде е добър. Според мен това кой е домакин в първия мач няма да окаже някакво влияние. Важното е да не допуснем гол. Имаше отбори, които не исках да ни се падат. Радвам се, че успяхме да прескочим АЕК, Университатя Крайова и Карабах", заяви Тунчев пред камерата на Plovdiv24.bg.

"Нямам конкретни наблюдемия върху чешкия футбол. Следили сме Славия Прага, които се представиха доста добре през миналия сезон в евротурнирите. Надяваме се да прескочим този кръг и след това ще мислим за следващия – стъпка по стъпка. Имаме разговори с няколко играчи, почти сме в заключителна фаза. Надявам се да привлечем 4-5 нови футболисти", допълни още треньорът на вицешампионите.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Тунчев!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).