Шоу с дузпи на "Лаута" - Жана Тодорова срещу Димитър Илиев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:53 / 16.06.2021
5873
"В дузпите фаворит няма. Клише, което се оказва вярно в нашия футболен дуел между волейболистката на Марица и националния отбор Жана Тодорова и капитана на Локомотив Пловдив Димитър Илиев. Високото едва 165 см либеро се изправи очи в очи с голмайстора на черно-белите.

Двамата премериха сили на дузпи, като дуелът се проведе на помощния терен на комплекс "Локомотив", известен повече с прозвището си Кошарата.

Жана призна пред btv, че като дете е била избирана първа в училищните отбори, съставени изцяло от момчета. По-малко от седмица преди финалите на Златната лига в Русе, Жана напусна залата и стъпи на футболния терен, за да премери сили с Димитър Илиев. Футболистът на "смърфовете" оцени високо уменията с футболната топка на Жана Тодорова:

"Аз общо взето, като бия дузпи, не се притеснявам много-много. Няколко пъти опитах да й хвана ъгъла и доста пъти ме прати в другия ъгъл. Така че не беше лесно. Много е гъвкава, има много добър рефлекс. На позицията, на която играе, това е напълно нормално, и бях доста затруднен", призна пред btv Футболист №1 на България за 2019 и 2020 година.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 7
Днес: 10


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).