Странно разминаване! Играч на Локо обяви, че договорът му е приключил

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
09:01 / 14.06.2021
5663
Един от титулярите на Локомотив Пловдив в последните 10-ина мача от миналия сезон направи странно изявление, че може и да не се върне в отбора. Става въпрос за французина Кристиан Гомис. Преди време от "Лаута" бяха обявили, че той е удължил договора си за още един сезон. Сега обаче бранителят каза нещо съвсем друго - контрактът му изтичал на 30 юни и желанието му било да остане във Франция.

"Имахме голям сезон и следователно ще може да играем в плейофите на Лига на конференциите. Моят договор изтича на 30 юни. Дори да имам доверието на треньора, се колебая да остана. Моето желание е да се върна във Франция. На този етап не бих подписал нов договор с Локомотив Пловдив. Ще трябва да взема решение“, коментира Гомис пред френски сайт.

"Аз вече съм много по-зрял. Напреднах тактически и физически. Бих искал да си намеря нов отбор до средата на юли, за предпочитане е във Франция. Ако трябва да играя все пак в друга страна, ще го направя. Аз съм авантюрист, нямам нищо против да играя в други шампионати“, каза още Кристиан Гомис.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).