Железният човек, тръгнал си от Локо: Може и да остана в България

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
12:59 / 12.06.2021
7432
Напусналият Локомотив Пловдив Лукас Масоеро изненадващо призна, че съществува вариант да остане в България. Аржентинецът бе близо до трансфер в Шахтьор (Солигорск), но сделката окончателно се е провалила.

"Наистина имаше вариант да отида в Шахтьор (Солигорск), но той пропадна. В момента не знам къде ще играя през новия сезон. Със сигурност не искам да се връщам в Южна Америка. В Европа ми харесва, животът е по-спокоен и искам да остана. Имах две предложение от Израел, но не искам да ходя там и ги отхвърлих. Към момента няма нищо конкретно около мен. Очаквам да видим какво ще се появи в следващите дни", заяви пред "Мач Телеграф" централният защитник. Той не изключи варианта до остане и в България.

"Харесва ми и може да се случи. Към момента обаче никой не ме е търсил. Искам да изчакам, преди да взема решение“, допълни аржентинецът. Той се ползваше с уважението на феновете на Локомотив, които преди време го нарекоха Железният човек.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).