Ботев отива на лагер в Турция, Неделев бил приоритет №1 за треньора

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
19:15 / 11.06.2021
3902
Приоритет №1 за треньора на Ботев (Пд) Азрудин Валентич е подписването на договор с Тодор Неделев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Босненецът изрази надеждата си, че съвсем скоро сагата със сзездата на отбора ще приключи и Неделев ще поднови контракта си.

Георги Аргилашки също ще подпишем нов договор. Днес ще подпишем с Николай Минков, а освен това преговаряме с халф, централен защитник и нападател. Търсим и вратар за подкрепа на Аргилашки. Оочакваме още 4-5 нови футболисти", заяви наставникът на "канарите" на днешната пресконференция в Коматево.

Валентич разкри, че Ботев ще бъде на 10-дневен подготвителен лагер в Турция от 21 юни. В южната ни съседка ще се играят 3 контроли. След това сигурни са приятелските мачове срещу Левски и Царско село, като се търси още един съперник.

"Дилан Мартенс е футболист на Царско село. Аз харесвам този играч, но на този етап мога да кажа само това", уточни треньорът на Ботев.

Гледайте в прикаченото видео цялата пресконференция в Коматево!



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).