Първа голяма промяна в Спартак! Феновете: В понеделник ще е черешката на тортата!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
15:49 / 11.06.2021
5781
Първата сериозна промяна във футболен клуб Спартак (Пловдив) вече е факт! С решение на собственика Динко Миленчев е назначен нов спортен директор. Това е Денис Хасан, който поема изцяло спортно-техническата част на клуба. Той е юноша на Марица и е играл в Брестник и Спартак.

Хасан изигра основна роля в представителния отбор на Спартак за влизането в А- областна група, а след това и в Трета лига. През последната година той игра за Б- отбора на Спартак, който завърши на първо място в "Б" Областна група - запад.

"Аз съм максималист и бързо приех поканата на г-н Миленчев. Имам 3-годишен план за развитието на нашия клуб. Още първата година целта е да се върнем в Трета лига, през втората година да утвърдим мястото си там, а през третата ще гоним място в професионалния футбол", заяви новият шеф пред клубния сайт.

"Още през тази година Спартак ще хвърли всички усилия в участието си в турнира за аматьорската купа и Купата на България. Клубът ще продължи да налага свои юноши в представителния отбор, като юноши ще се обиграват и във втория отбор. Надявам се феновете да ни подкрепят и заедно бързо да се върнем в Трета лига", допълни още Денис Хасан.

Феновете на Спартак пък приеха с одобрение настъпилата промяна, видя Plovdiv24.bg. "Това е само началото! Успех на Денис! В понеделник ще е черешката на тортата", написа официалната страница на "синьо-белите" привърженици.

Това означава, че до дни от клуба най-вероятно ще бъдат освободени Тодор Симеонов и Крум Георгиев, каквото е желанието на привържениците от почти половин година насам.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).