Бившият вече вратар на Ботев Янко Георгиев пак ще играе в Първа лига

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:25 / 11.06.2021
5836
Бившият вече вратар на Ботев (Пд) Янко Георгиев избра да продължи кариерата си в отбор от Първа лига. Стражът бе представен днес официално като ново попълнение на Царско село.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че договорът на Янко Георгиев с жълто-черните изтече в края на сезона и ръководството не пожела да му предложи нов.

Заедно с него, ФК Царско село представи също така бившето "канарче" Петър Атанасов и Милчо Ангелов. Тримата вече преминаха медицински изследвания и ще бъдат на първата тренировка на отбора в понеделник. Преди няколко седмици договори с Царско село подписаха други трима играчи – Християн Василев, Миси Мезу и Лукас Диас до Насименто.

Янко Георгиев е родом от Бургас и освен в Ботев (Пд) е играл за тимовете на Поморие, Черноморец Бургас, Нафтекс, Черноморец Поморие, ПФК Бургас и Септември София.

Петър Атанасов е познат в Пловдив, тъй като е играл за Локомотив, Ботев и Брестник. Той идва от Ботев (Враца), където записа 108 мача и 27 гола. Бил е още част от тимовете на Монтана, Славия, Раковски и Черноморец Бургас.

Нападателят Милчо Ангелов пък за последно бе в Етър, където изигра 25 мача и отбеляза 3 гола.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).