Карагарен и Момчил Цветанов пожелани от новак в турската втора лига

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:30 / 10.06.2021
3267
Двама от националите на Локомотив Пловдив са в списъка за селекция на новака във втора турска дивизия Коджаелиспор. Става въпрос за Момчил Цветанов и Бирсент Карагарен.

Информацията всъщност е "разработка" на местното електронно издание в Коджаели - "Kocaeligazetesi", като в нея не се споменават конкретни факти, а само се описват досегашните кариери на въпросните футболисти, провери Plovdiv24.bg.

"Коджаелиспор работи усилено по лятната си селекция. Стигнахме до имената в списъка на ръководството, които се пазят в тайна от обществеността. На дневен ред са играчи от България, Южна Африка и Гвинея. Договор с клуба вече подписа Абдулай Сисе от Гвинея. Ето го и списъка с другите кандидати ...", пише в материала на "Kocaeligazetesi".

Любопитното е, че освен Момчил Цветанов и Бирсент Карагарен, във въпросния списък е и нападателят на Арда Иван Коконов.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че само преди няколко дни мениджърът Несим Нешадов призна, че е преговарял за трансфер на Момчил Цветанов в Турция, но футболистът "не постъпил мъжки" и до сделка най-вероятно няма да се стигне.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).