Ботев подписа 3-годишен договор с млад голмайстор

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
11:50 / 08.06.2021
3610
Ботев (Пловдив) подписа първи професионален договор с един от най-талантливите нападатели в своята школа - Никола Гелин. Голаджията парафира 3-годишен договор с "канарчетата“.

Никола Гелин е роден на 6 април 2004 година в Пловдив. Първите си стъпки във футбола прави в школата на Локомотив (Пловдив), където тренира в продължение на 12 месеца.

Следва 2-годишен престой в школата на Спартак (Пловдив), а на 10-годишна възраст е привлечен в ДЮШ на Ботев. През настоящия сезон нападателят реализира впечатляващите 29 гола в Елитната юношеска група до 17 години.

Ето какво сподели Никола Гелин пред сайта на "канарчетата“ след подписването на договора с "жълто-черните“:

"Щастлив съм, че подписах първи професионален договор с Ботев. За мен е огромна привилегия да нося жълто-черната фланелка и да продължавам да се развивам. Благодаря на моето семейство и на моите съотборници за подкрепата. Изказвам благодарност и на моя треньор Георги Онов, който допринесе много за моето развитие като футболист".


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).