Тъжна вест за пловдивския футбол! Твърде млад си отиде Аргир Аргиров!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:41 / 07.06.2021
35257
Тъжна новина за пловдивския футбол. Само на 41 години от този свят си отиде бившият футболист на Локомотив и Спартак Аргир Аргиров. Той е син на легендата на Ботев (Пд) Митко Аргиров, с чийто гол жълто-черните побеждават Пирин (Благоевград) с 1:0 и печелят Купата на Съветската армия през 1981 година.

Екипът на Plovdiv24.bg изказва искрени съболезнования на семейството и близките на Аргир Аргиров.

Ето какво написа във Фейсбук Елена Иванова: 

От вчера спомените се подмятат в главата ми хаотично и ме карат ту да се усмихвам, ту да се натъжавам. Първият ни джин в живота изпихме заедно...първият купон направихме заедно...учехме заедно...тренировките на гребната...писмата, които си пишехме за всяко бивше гадже... А колко се кефехме, когато започна да играеш в Локото...и как да забравя онзи Чичко Тревичко, който донесе за рождения ми ден? Аз бях озадачена какъв е този чорап, а ти се тревожеше дали ще го поливам редовно и минаваше да го наглеждаш. 

Лети високо, Муха и ни гледай отгоре! Усмихвай се, както винаги! Радвай се и на нашите радости! Ти го умееше това, защото беше много добър човек. 

Мир и любов на душата ти, Арчи! Ще липсваш на много хора!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 14


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).