Фенклубът на Локо се похвали с нова бира "Истинските майни"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (16)
15:31 / 04.06.2021
8750
Фенклубът на Локомотив Пловдив представи първата серия от новата нефилтрирана и непастьоризирана крафт бира "Истинските майни". Тя е от най-високо качество и се произвежда в сърцето на нашия град, обявиха привържениците, пускайки любопитно видео.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение от фенклуба на Локомотив:

Скъпи приятели,

Преди 8 години Организация “Трибуна Спортклуб" създаде бирата “Пловдивският любимец" – първото по рода си пиво на черно-бялата общност.

Днес за нас е голямо удоволствие да ви представим крайния резултат от един проект, върху който работихме близо година, като надградихме върху положените основи. Създадохме нова визия и нова концепция за бира, първата серия от която е с наименование “Истинските майни", нефилтрирана и непастьоризирана крафт бира от най-високо качество.

Ние сме истински пловдивчани и нашата бира се произвежда в сърцето на нашия град от крафт пивоварница "Пиворница Каменица“. "Истинските майни“ е носител на най-добрите традиции в българската пивоварна индустрия и на автентичен пловдивски градски дух.

Пилзнер се отличава с висока плътност, а технологията single hop гарантира идентичност и разпознаваемост.

Пейл ейл дължи карамелизацията си на самото зърно, което му придава уникален цвят и вкус. Маята, която се използва в него, придава лек плодов и цветочен нюанс.

Премиерата на бирата и на брандираните аксесоари за бира ще бъде на специален щанд утре от 9.30 ч. по време на турнира "Легендите не умират“. През следващата седмица на платформите на черно-бялата общност ще бъде публикувана информация за предлагането на продуктите.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).