Първо в Plovdiv24.bg: Кран и тежка техника на "Лаута", работата по новата "Бесика" напредва

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
14:12 / 02.06.2021
14892
Продължават строителните дейности на стадион "Локомотив" по изграждането на новата Трибуна Бесика, предаде репортер на Plovdiv24.bg. На строителната площадка вече е монтиран кран, който тепърва ще бъде използван.

В момента се работи по изкопаване на мястото, където ще бъдат налети основите на бъдещото съоръжение. Работата се извършва от старозагорската фирма "Рудин", която спечели обществената поръчка за обновяването на стадиона. Засега финансирането е с отпуснатите от държавата 12 млн. лева с ДДС, като идеята е те да са достатъчни за 3 нови трибуни (без Централната).

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че Трибуна Бесика ще има козирка, която ще покрива 70 процента от местата. Те ще са на 26 реда. В приземното ниво ще бъде изграден клубен музей, фенмагазин и заведения. Предвижда се да има медицински кабинет, санитарни помещения и помещение за задържане на агресивни лица.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).