Двама от новите в Локо излизат срещу Спортист Своге

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:20 / 10.09.2009
4356
Две от трите нови попълнения имат голям шанс да попаднат в стартовата единадесеторка на Иван Маринов за мача между Локомотив Пловдив и Спортист в Своге. Старши-треньорът на "смърфовете" заяви днес, че ще разчита на Тиаго, който е в добра кондиционна форма и е оставил добри впечатления по време на контролата с Брестник миналата седмица. Маринов обаче още не е сигурен на каква позиция точно ще го ползва - като ляво крило или ляв халф-бек, като стои вариант и за вътрешен ляв опорен халф. Иван Маринов похвали Тиаго, като заяви, че е изключително конвертируем играч с перфектна техника и тъй като е показал, че е в добро физическо състояние, най-вероятно ще попадне в стартовите 11. Той обаче все още няма картотека, като на Лаута чакат жълтите карти на Тиаго и неговият сънародник Рафаел, след което те утре да бъдат картотекирани в БФС. Двамата имат италиански паспорти и няма да заемат бройка за чужденци. Рафаел няма да попадне в състава за този мач, тъй като не е достатъчно добро кондиционно състояние.

Третият нов в Локо - Георги Божилов пък със сигурност ще пътува с тима за Спортист. Той пропусна контролата с Брестник, но не поради някаква сериозна травма, а тъй като Иван Маринов е решил да не рискува здравето му. На предната тренировка Божилов е стъпил накриво и е имал лек проблем в глезена. Цяла седмица дошлият от Бургас нападател тренира на 100% и старши-треньорът на Локо каза, че със сигурност ще разчита на него.

"В този мач излизаме за победа, нагласата ни за всеки мач трябва да е да даваме всичко от себе си. По време на паузата имахме повече време за индивидуална подготовка, най-вече в тактически аспект. Смятам, че отборът е в добро игрово състояние и се надявам да го покажем срещу Спортист", каза старши-треньорът на Локомотив Иван Маринов.

Единствените кадрови проблеми в тима може да бъдат с Фелисиен Сингбо. Той бе сменен още през първото полувреме в квалификационния мач на неговия национален тим Бенин. Информациите, които са достигнали до треньорския щаб в Локомотив обаче са противоречиви - дали става дума за травма или тактическа смяна. В кратък телефонен разговор самият футболист е обяснил, че има контузия в ръката, но най-вероятно няма счупване. Той се очаква да пристигне днес вечерта или утре сутрин в Пловдив, където ще му бъде направен нов преглед.

Локомотив гостува на Спортист в Своге в събота, от 17 часа. Двубоят ще бъде ръководен от Антон Генов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).