Спечелила 6 отличия с Марица отново се върна при жълто-сините

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
14:23 / 28.05.2021
1829
Симона Димитрова се завърна в Марица (Пловдив) и от новия сезон ще помогне на тима за мачовете от Националната волейболна лига, Купа България и Шампионската лига. Димитрова игра в чужбина в последните две години за швейцарския ТС Волей Дюдинген (Дюдиген) и гръцкия Панаксиакос (Наксос).

Симона беше част от Марица от 2016 до 2019. С цветовете на клуба тя спечели три шампионски титли, три пъти стана носител на Купа България и два пъти участва в груповата фаза на Шампионската лига.

"За мен е голямо удоволствие да бъда част от екипа на Марица. В годините, в които съм била състезател към този отбор винаги съм усещала подкрепата на цялото ръководство и тяхното професионално отношение за израстването на клуба на едно европейско ниво. Целта винаги е била ясна, да се представим по най-добрия възможен начин. Очаквам тази година всички да бъдем здрави, заредени с много положителни емоции и много успехи“, заяви Симона Димитрова пред клубния сайт на жълто-сините.

"Радвам се, че Симона Димитрова се завръща в Марица. Смятам, че заедно ще постигнем желаните резултати“, заяви спортният директор на маричанки Владимир Котев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).