Бруно Акрапович си намери нов отбор

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
16:58 / 20.05.2021
17733
Бившият треньор на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА-София Бруно Акрапович няма да е още дълго време безработен. Босненецът е много близо до подписване на договор с чуждестранен клуб.

"Съвсем скоро най-вероятно ще имам нов отбор. Очаквам това да се случи най-късно до две-три седмици. Водя преговори. Почти сме постигнали съгласие. Не искам обаче да обявявам за кой отбор става въпрос. Само ще уточня, че не е български“, заяви Акрапович, цитиран от Блиц. Специалистът коментира и победата на "армейците" над Арда във финала за купата на България.

"Мачът не беше лек. Преди това бях казал, че ЦСКА ще спечели, защото има по-добри индивидуални футболисти. Двубоят протече така, както се очакваше – "червените“ владееха повече топката, а Арда разчиташе на контраатаки. Радвам се, че ЦСКА триумфира с Купата, защото аз също имам дял за успеха – водих отбора в три от мачовете. Не бих отказал, ако ми изпратят златен медал“, завърши Бруно Акрапович.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).