Над 300 състезатели и 100 деца участваха в надпреварата "Асеновградски баири"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:39 / 20.05.2021
1176
С много приятни емоции приключи нетрадиционното състезание "Асеновградски баири", което бе организирано от СК "Тритон Екстрийм“, с подкрепата на КЦМ. Специален гост в надпреварата бе заместник-кметът по хуманитарните дейности в Асеновград инженер Петър Петров. Той пожела успех на състезателите, мотивира ги да не се отказват, ако срещнат трудност по пътя си, и им благодари за това, че в почивните дни са избрали да се включат в приключението из асеновградските баири.

Община Асеновград бе партньор в реализирането на инициативата и беше подготвила подаръци изненади за победителите. Първенците, които се качиха на най-горното стъпало на почетната стълбица, получиха бутилка станимашко червено вино и рекламни материали, популяризиращи града, като туристическа дестинация.

Състезанието протече в два дни. Единият бе определен за колоездене, а другият - за бягане. В двата дни на фестивала се включиха над 300 състезатели, като отделно от тях, в дисциплините се състезаваха и още 100 деца. Те имаха на разположение свой собствен терен да разгърнат спортните си възможности.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 11
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).