Сдружение ПФК Ботев представя нов проект, идеята идва от покойния Тоско Бозаджийски

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:02 / 20.05.2021
4881
Сдружение "ПФК Ботев“, което все още притежава 100 процента от акциите на футболния клуб, ще представи заедно с Клуб на привържениците на Ботев Пловдив поредния си проект, научи Plovdiv24.bg. Този път той е свързан с корпоративно-социална отговорност на организираните фенове на "жълто-черните" и е под мотото "Парк 110 години Ботев Пловдив".

"Проектът е наистина мащабен и вълнуващ за всички нас, тъй като води началото си от идея на покойния Тоско Бозаджийски и вярваме, че след вероятно поетапната си реализация ще бъде от огромна полза за обществото и целия град", обявиха от Сдружението.

Подробности за проекта ще бъдат дадени на пресконференция в неделя (23 май) от 11 часа в базата на "канарите" в "Коматево". На брифинга ще присъстват авторът на проекта - ландшафтен архитект Петър Петров, изпълнителният директор на ПФК Ботев Даниел Сереидо и членът на УС на КПБП Атанас Стафунски.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).