Венци Стефанов пак "захапа" Бербатов: Предател като Поп Кръстю! Га ръфаше кифтетата, не рива!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
09:17 / 19.05.2021
5076
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов за пореден път "захапа" грозно Димитър Бербатов заради кандидатурата му за поста президент на БФС. Ексцентричният шеф бе гост на "Шоуто на Николаос Цитиридис".

"Всеки има право да се кандидатира, ние сме демократична държава. Аз ще ви кажа едно нещо. Поп Кръстю е предал Левски, Бербатов предаде България. Той каза: "Аз не искам да играя за България, няма да играя за националния“. Сега иска да да стане президент. Га ръфаше кифтетата не рива, сега ривеш. Когато си 100% българин, няма значение кой управлява. Важното е да играеш за България. Когато можеше да се класира България, той избяга. Тези, които станаха четвърти в света, какво да ги правим? Да ги изхвърлим на улицата", избухна Стефанов в национален ефир.

"Аз да се притеснявам от промяната? Аз я искам, но той не е промяната. Аз съм сигурен, че ти да се кандидатираш, по-добре ще управляваш. Не искам хора, които забравят откъде са тръгнали... Затова хората си оставят цървулите в къщата. Където отидеш в света, казват Стоичков. Какво е направил Бербатов? Нали е помощник-треньор на Етър. Носи табелата "Край на колоната“. Той трябва да се учи", допълни още Венци Стефанов.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 28


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).