Валентич: Една точка е добре, имам страхотни футболисти! Феновете ни дадоха много любов

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
19:47 / 17.05.2021
4157
Треньорът на Ботев (Пд) Азрудин Валентич се възхити от своите играчи след равенството 1:1 срещу Черно море в "Коматево". Босненецът повтори два пъти, че разполага със страхотни футболисти и призна, че е доволен от спечелената точка.

Ето какво каза наставникът на "канарите" след края на двубоя:

Имахме добра организация, правихме добре прехода в защита. През първото полувреме създадохме 3 добри възможности, на не успяхме да отбележим. Те обаче го направиха от статично положение. Направих 6 ротации, защото мачовете са много близо един до друг.

Дадохме отпор на съперника. Трябваше да реагирам, ако искахме да вземем поне една точка. Мачът беше много отворен, беше много емоционално. Една точка е добре. Сега имаме още 2 мача, за да приключим добре сезона.

Атанас Илиев игра добре в последните 3 двубоя, създаваше шансове. Днес успя да отбележи много красив, английски гол. Той е много полезен за нас.

Феновете ни дадоха много любов, показаха, че ни обичат, подкрепиха ни и казаха, че са зад нас, каквото и да се случва. Хората, които разбират от футбол, знаят колко добре играхме през първото полувреме. Имам страхотни футболисти.

Левски в момента е много по-добър отбор от този, срещу който играхме за последно. Знам, че за феновете този мач е много сантиментален, но за мен са само 3 точки. Ще направим всичко по силите си, за да не загубим.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).