Пореден обрат в Трета лига! Марица пак е на върха!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:16 / 13.05.2021
2186
Пореден обрат в шампионата на Трета лига - Югоизточна група! Марица (Пловдив) отново се върна на върха, след като постигна трудна победа с 2:1 над борещия се за оставане Несебър в двубой от междинния 31-и кръг. В същото време досегашният лидер Черноморец (Бургас) загуби с 1:2 гостуването си на ФК Извор в село Горски извор.

Така Марица има вече в актива си 74 точки, с колкото е и вторият Загорец. "Акулите" останаха на трето място със 72 точки. За жълто-сините следват две поредни гостувания - на Левски (Карлово) и Верея, а в последния кръг тимът е домакин на Борислав (Първомай).

В 23-ата минута Милен Танчев откри резултата, засичайки успореден на голлинията пас.

В самия край на полувремето при една от редките атаки на "делфините" Никола Гавов стреля добре от границата на наказателното поле и успя да изравни при първия точен удар във вратата от страна на неговия тим - 1:1.

Четвърт час преди края Олджай Алиев реализира страхотен гол за окончателното 2:1. Той овладя топката още в своето поле, напредна по левия фланг, навърза почти цялата отбрана на гостите, както и вратаря и прати топката в мрежата.

Марица игра в състав:

Илия Николов, Величко Величков, Димитър Аврамов, Георги Иванов, Христо Янчев - капитан (Теодор Фърков), Милен Танчев, Мартин Анастасов (Сами Мехмедов), Олджай Алиев, Димитър Юруков (Петър Шопов), Александър Праматаров (Георги Георгиев), Николай Парнаров.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).