Крушарски обеща добри новини и отсече: Стига са жалили само Ботев и са им давали какво ли не

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
10:57 / 06.05.2021
11043
Собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски обеща добри новини за тима, който напоследък не се намира в най-благоприятната финансова ситуация.

"Ще се случват хубави неща. На някои хора в Пловдив ще им покажа как трябва да се правят нещата, докато някои други само лапат", отсече бизнесменът пред "Мач Телеграф" на път за бизнес срещи в Русия. 

"Покрай Великден имах важни и обнадеждаващи разговори. Искам отборът и феновете да са спокойни. Както и господин заместник-кметът по строителство и инфраструктура Пламен Райчев. Сега няма да влиза в затвора. Беше казал, че ако разпише документ, който да ми разреши аз да си оправя стадиона, щял да влезе в затвора. Сега няма да влезе.

Трябва да има равни условия за всички. Стига са жалили само Ботев и са им давали какво ли не. Те нали ще правят и дублиращ отбор. Знаете ли колко ще му струва издръжката? Пари явно си имат и помощта трябва да е еднаква за всички. Аз колко години вече сам се оправям?", заяви Крушарски.


Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).