ПФК Локомотив: Крайно разочаровани сме от решението на БФС, искаме спешни мерки

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
18:08 / 05.05.2021
6353
Ръководството на ПФК Локомотив излезе с гневна позиция срещу БФС. Причината е пародийното решение на футболната ни централа да не отлага мачовете на ЦСКА 1948 срещу ЦСКА-София и Арда, за което Plovdiv24.bg вече информира читателите си.

Публикуваме без редакторска намеса официалното изявление от Лаута:

Уважаеми локомотивци, в понеделник (03.05) спортно-техническата комисия към БФС взе решение срещата от XXVII–ми кръг на Първа лига с ЦСКА 1948, насрочена за 04.05.2021 г от 17:30 часа, да се отложи. Причината – множество положителни проби за коронавирус в състава на “червените".

Днес (05.05) ръководството на БФС излезна с изявление, в което се посочва, че следващите две срещи на ЦСКА 1948 няма да бъдат отложени.

Смятаме, че именно БФС трябва да дава пример и да следи за спазването на феърплея и равнопоставеността между клубовете. На мнение сме, че такъв пример в този момент липсва – при абсолютно същите обстоятелства мач между ЦСКА 1948 и ЦСКА-София в петък ще има.

Цялата тази ситуация идва в най-важния момент от първенството – определяне на евроучастниците на България, като може да породи само излишно напрежение.

Ръководството на ПФК Локомотив е крайно разочаровано от днешното решение на БФС и очаква от родната футболна централа да не ощетява нито един тим в първенството.

Призоваваме да бъдат взети спешни и адекватни мерки, направени необходимите корекции в програмата, както и да бъде приложен един и същи критерий в идентични сутиации, като тази от последните дни.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).