Бербатов: Намирисва на страх и паника

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
22:04 / 28.04.2021
3603
Димитър Бербатов обяви, че продължава битката за президент на БФС независимо от финта с отлагането на конгреса. “Само ден след пресконференцията, която аз дадох, се връщат оставки - няма да има конгрес. Намирисва на страх и паника. Чисто юридически имат своята правота, но морално - нула. Един ден след информацията, че аз, Стилиян Петров и Мартин Петров се кандидатираме, се усеща лека паника. Беше очакван такъв ход. Продължаваме с нашата програма, отказване няма. Екипът ми е силен, лоялен. Няма да мине номерът", заяви Димитър Бербатов пред “Дарик".

“Ние продължаваме да действаме по нашия план с леко отлагане. Дано доживеем да дойде такъв конгрес. Явно се тупкаше топката, за да дойде този ден", добави той. И продължи, че се надява, когато “живот и здраве дойде конгресът догодина, да не се проведе по подмолен начин като в миналото".

“Имало 350 клуба, които ги подкрепили. Аз да кажа ли, че има 400 клуба, които са ме подкрепили. Някъде не излиза сметката. В крайна сметка най-голямата истина е, че клубовете решават накрая. Всичко е в техните ръце. Те трябва да бъдат готови за тази промяна и да я искат. Доколкото съм запознат, те са готови", коментира Бербатов подадената от Борислав Михайлов информация колко клуба са застанали зад него да оттегли оставката си.

“Хубаво е, че на моменти сме подценявани. Аз знам как сме се подготвили и на какво сме способни. Личи си, че има “Абе тия момчета къде са тръгнали?". Аз слушам изказванията. Професори по всичкознание винаги ще има. “Там нямало футбол, еди-къде си нямало футбол". Кой е виновен? Да направят така, че да има футбол", каза още Бербатов.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).