Президентът на Марица след титла №7: Винаги може и още по-добре

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:15 / 15.04.2021
1275
Президентът на волейболния хегемон Марица (Пловдив) - Илия Динков, обяви, че нищо неочаквано не се е случило, след като неговият тим спечели вчера седма поредна шампионска титла на България.

"Титлата е закономерна. Нашият отбор беше по-добрият през цялата година. Нищо неочаквано не се случи. Честито на Жана Тодорова, която е единствената волейболистка със седем шампионски титли и е участвала във всички мачове. Сезонът е добър, винаги може да бъде и по-добре", започна коментара си пловдивският бизнесмен.

"Личи си пръста на младите хора в лицето на ръководителите на Национална волейболна лига и трябва да благодарим на господин Петър Кънев, който с фирма Демакс е спонсор на Национална волейболна лига – жени. Очаквам с нетърпение европейското първенство. Това е сериозен форум, който ще покаже какво сме научили от организирането на Шампионска лига“, допълни още Илия Динков.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 12


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).