Отлична новина от Лаута, Локо реши проблемите си с лиценза за Европа

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
09:17 / 14.04.2021
6434
Локомотив (Пловдив) успя да реши проблема със своя лиценз за следващия сезон в Първа лига, както и за участие в европейските турнири. От лицензионната комисия към БФС бяха поискали от "черно-белите" да изчистят някои неточности в документите си относно задълженията.

Ръководството на Локо си е свършило работата, актуализирайки необходимата информация за наложителните плащания, като са представили и договори за разсрочено плащане към част от контрагентите на клуба, научи Plovdiv24.bg.

От БФС все още не са потвърдили официално новината, но се очаква това да стане в близките дни, и то заедно с останалите отбори от елита.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че стадионът в парк "Лаута" вече получи лиценз за европейски мачове от следващия сезон. Ако черно-белите спечелят квота за Европа, те ще участват в новия турнир на УЕФА - "Конфърънс лийг". Трите български представители в надпреварата стартират от втория квалификационен кръг, като датите за него са 22 и 29 юли. Естествено трябва да уточним, че все още съществува теоретична възможност Локомотив да спечели титлата в България и тогава отборът ще участва в квалификационните кръгове на Шампионска лига.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).