Само Маркиньос може да реши проблемите на Ботев в атака

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:47 / 05.04.2021
4778
Отборът на Ботев (Пд) е изправен пред изключително много кадрови проблеми за предстоящото важно гостуване на Ботев (Враца). Двубоят е в четвъртък от 17,15 часа на стадион "Христо Ботев" във Враца. Почти целият треньорски щаб на жълто-черните е с коронавирус и затова тимът ще бъде воден от тандема Георги Онов - Милен Кунчев.

По-големите неприятности за наставника Азрудин Валентич идват обаче от липсата на достатъчно нападатели за този двубой. Наказани са голмайсторът Атанас Илиев и Димитър ТоневКристиан Добрев пък се възстановяваше дълго време от контузия и дори да е напълно здрав, на него му липсва игровата практика.

Другият нападател Салиф Сисе също ще пропусне гостуването във Враца, тъй като и той даде положителен PCR тест за коронавирус.

Така единственият вариант в нападение остава бразилецът Маркиньос. С първия тим на "канарите" тренира също така юношеският национал Георги Трифонов, който изглежда ще е втората опция в нападение.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че трайно контузен е звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев, а дефанзивният халф Мишел Еспиноса е с COVID-19.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).