Ботев направи нулево равенство със Славия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
19:02 / 25.09.2005
1291
Изключително оспорван мач изгледаха днес няколко хиляди запалянковци на стадион "Христо Ботев". Мачът между пловдивския Ботев и отборът на Слявия бе от седмия кръг на "А" ПФГ.

Първото полувреме започна с домакински натиск, който обаче продължи едва 5-6 минути. Цялото първо полувреме играта бе по-скоро предпазлива. Топ-вратарят на Ботев получи контузия при едно от многобройните спасявания на вратата си от атаките на гостите. През почивката Ясен Петров го замени с Павел Станев, който брани вратата през втората част.

След полувремето играчите на Ботев отново направиха силен натиск, като още първата минута след подновяването на играта направиха силна атака. За съжаление домакинския превес отново бе кратък и скоро играчите на Славия започнаха поредица от опасни атаки, които обаче благодарение на късмета и на младия вратар Станев не завършваха с гол. Няколко добри атаки през втората част направиха и "канарчетата", но също не можаха да реализират точно попадение. На моменти пропуските им дори изнервяха публиката по трибуните.

Така двата отбора достигнаха до безславното нулево равенство и си разделиха по 1 точка. Tака Ботев вече е с 5 точки и отново на ръба на групата с изпадащи отбори.

Можете да проследите мача минута по минута ТУК.


Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).