Представиха на Лаута двамата нови бразилци Тиаго и Рафаел

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:58 / 27.08.2009
5562
Двамата нови бразилци Тиаго и Рафаел бяха представени днес на Лаута. Те пристигнаха заедно с кондиционния специалист Руи Мендес, който вчера се запозна с качествата на футболистите на Локомотив. Нисичкият Тиаго пристигна снощи и днес в 18 часа ще направи първа тренировка с отбора. Той е ляв халф-бек и идва от Тревизо. Изкарал е 4 години в Италия, а преди години е бил наблюдаван от Иван  Маринов - Масларя и дори е бил харесан, но тогава вече е имал подписан договор с Тревизо. Рафаел е десен халф и вчера вече дебютира за Локо в тренировка. Двамата ще подпишат тригодишни договори със "смърфовете", като те няма да се броят за чужденци в тима, понеже имат италиански паспорти.

Старши-треньорът Иван Маринов - Чушката заяви, че вече има първи впечатления от футболистите и смята, че показват необходимите качества да играят в Локо. Освен това те са били наблюдавани и от други специалисти преди него и той оценява тяхното мнение, че са добри играчи.

"Искам да благодаря за доброто посрещане в България. Дойдохме тук с настроение и желание да дадем всичко от себе си, за да вдигнем нивото на клуба. Знаем, че подкрепата от феновете е много силна и това ще ни амбицира още повече", каза Рафаел.

Мениджърът Кузман Маринков, който работи с футболната школа Кампо Гранде, заяви че след разговори с ръководството на "смърфовете" е намерил подходящ централен нападател в бразилската школа. Той обаче няма европейски паспорт и ако не успее да си изкара такъв, ще се изчака докато Даксон Да Силва или Евертон Джилио - Том си уредят такъв, за да освободят място за чужденец в Локо.

Двамата бразилци най-вероятно ще дебютират в контролна среща по време на паузата около 6-и септември по време на мачовете на националните отбори. За момента е уговорена контролна среща именно на 6-и с Брестник от 18 часа. Възможно е обаче да се направи и още една контрола по-рано специално заради Рафаел и Тиаго.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).