Още един италианец пристигна в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:12 / 26.08.2009
7270
Още един италиански футболист пристигна в Ботев Пловдив днес. Така чужденците, които новият треньор Енрико Пичионе доведе, вече стават трима, заедно със започналите вчера тренировки - италианецът Фабио Тинази и французин с алжирски произход - Несим Мендил. Медийната мъгла около клуба обаче е пълна, като от днес дори тренировките са на закрити врата. Постоянно по агенциите излизат различни информации, но в клуба няма официално лице, което да потвърди нищо или да отрече неверните слухове. Не стана ясно и името на новия футболист, който е започнал от днес с "канарчетата".

Усилено се говори и за приятелски двубой, който е уговорен между Ботев и елитен италиански тим. Клубът от Апенините щял да пристигне на разноски на "канарчетата", което обаче е изключително съмнително, тъй като тимът едва събира пари за собствена екипировка и режими последните месеци, а през лятото пропаднаха контроли поради невъзможност отборът да пътува дори до София.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).