Отлична реакция! Мениджърът на Марица извадил езика на задушаващия се треньор Драган Иванов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:32 / 24.03.2021
2965
Волейболен клуб Хебър (Пазарджик) благодари на мениджъра на Марица (Пловдив) Борис Халачев за действията му по време на инцидента с треньора Драган Иванов миналата седмица.

"Благодарим и на нашия приятел Борис Халачев, мениджър на ВК Марица (Пловдив), който се притече на помощ и не се отдели от треньора през цялото време", се казва в съобщението, публикувано в официалната Фейсбук страница на пазарджишкия клуб.

Припомняме, че по време на напрегнат полуфинален мач в мъжкия турнир за Купата на България в четвъртък, пловдивският наставник на Хебър Драган Иванов получи неочакван пристъп и се строполи на пода. Първи му помогнаха именно Халачев, който бързо извади езика на задушаващия се треньор, и статистикът на Хебър Айкут Айдън. Благодарение на тяхната намеса може би бе предотвратен най-лошият сценарий, а Драго Иванов вече е добре.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).