Кокала: Акрапович е посредствен треньор! В Локо го покриваше късметът и класата на Митко Илиев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
12:19 / 23.03.2021
7683
Бившият треньор на Локомотив (Пловдив) Емил Велев направи традиционния си обзор на мачовете от 22-ия кръг в Първа лига. Кокала изсипа унищожителна критика към бившия наставник на черно-белите Бруно Акрапович, който сега е начело на ЦСКА-София и се чуди с какво да оправдае слабата игра на своя тим.

Ето какво заяви специалистът пред gong.bg:

ЦСКА не играе нищо, и не само в Стара Загора. Срещу Берое излязоха за 0:0 отзад, а напред - каквото стане. Показва го и статистиката - първият им удар в очертанията на вратата беше в края на мача. Как с такава игра ще мислиш за шампионска титла?!

Вярвам, че вече всички са се убедили, че Бруно Акрапович е посредствен треньор, няма друга причина за играта на ЦСКА. Но ние нали сме чуждопоклонници, все хвалим треньорите, които не са родени в България. На "Армията“ има много добри футболисти, но Бруно ги убива с неговата тактика и подредба на играчите на терена.

Примерно позицията на Греъм Кери - добър играч, който няма понятие от защита, а треньорът упорито го налага като халф-бек. Да не говорим, че и кучетата разбраха тактиката му, която впрочем и в Локомотив Пловдив беше същата, но там го покриваха късметът и класата на Димитър Илиев.

Пестелив Локомотив (Пд) излъга Арда, не го надигра. Мачът в Кърджали беше равностоен, но късметът и Митко Илиев бяха достатъчни за победата. За пореден път той показа, че е играчът-отбор, макар че Локомотив има още трима национали. Не е учудващо, все пак Ясен Петров е от Пловдив. Арда сами са си виновни – допуснаха изключително глупав втори гол, който реши изхода. Друг фактор, който допринесе за загубата, беше прекаленият респект, който домакините показаха към съперника.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).