Убедително начало за Григор Димитров в Акапулко

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
08:47 / 17.03.2021
1736
Шампионът от 2014 година Григор Димитров започна с убедителна победа участието си на турнира на твърди кортове в Акапулко (Мексико), който е от категория АТП 500. В първия кръг Димитров победи Адриан Манарино (Франция), отстранявайки го след 6:4, 3:0 и отказване на съперника.

В първата част Димитров, който е поставен под №5 в схемата, стигна до пробив за 4:3, след непредизвикана грешка на френския левичар от бекхенд. При 5:4 българинът сервираше за спечелване на сета. Той успя да отрази общо три точки за рибрейк преди да затвори сета.  

Гришо проби на старта на следващата част, след което затвърди за 2:0. Последва нов брейк след двойна грешка на Манарино, който в следващия гейм се отказа заради проблеми в крака. Това беше трети дуел между двамата, като българинът продължава да няма загуба от този съперник.

Следващият противник на Григор Димитров е Миомир Кецманович. Сърбинът победи испанския ветеран Фелисиано Лопес с 6:4, 6:4. Двамата никога не са се срещали досега в ATP тура.

Победителят от Димитров - Кецманович ще отиде на четвъртфинал, където съперник ще е спечелилият двубоя Франсес Тиафо - Лоренцо Мусети.

Миналата година Димитров достигна до полуфиналите в Акапулко, където отстъпи пред бъдещия шампион Рафаел Надал.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).