Италиански клубове с интерес към защитник на Локо, той също коментира темата

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:29 / 09.03.2021
3018
Италиански отбори проявяват интерес към защитник на Локомотив Пловдив. Стаова въпрос за гиганта Кристиан Гомис. Той бе привлечен на "Лаута“ миналата есен, а малко преди Нова година изтичащият му на 1 януари 2021 година договор беше удължен.

През тази пролет Гомис е титуляр в състава на Александър Тунчев, тъй като последователно заместваше контузените Диниш Алмейда и Лукас Масоеро. Централният бранител, който понякога е пробван и като дефанзивен халф, оставя добри впечатления и вече има 12 двубоя в елита, в които е отбелязал един гол.

Информацията за интерес от страна на италиански клубове идва от медиите на Ботуша. Самият футболист също дава мнение по темата: "До момента приключението в България е повече от успешно. Дали ще напусна след края на сезона? Само агентът ми може да отговори на този въпрос. Мен в момента това не ме вълнува. Работата ми е на терена. Когато дойде времето, ще видим какви предложения има“, заявява защитникът на Локомотив (Пловдив).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).