Локо се пребори за точка в равностойна битка с ЦСКА-София

Автор: Стойчо Генов
Коментари (32)
19:20 / 06.03.2021
7856
Локомотив Пловдив показа здрава и организирана игра и завърши 0:0 като гост на ЦСКА-София в дербито от 20-ия кръг на Първа лига, което се игра на стадион "Българска армия" в столицата. Двубоят бе директен спор за второто място в шампионата.

Черно-белите, които се изправиха за първи път срещу бившия си треньор Бруно Акрапович, останаха на трето място във временното класиране, но имат вече актив от 39 точки.

Двата тима се хвърлиха в здрава битка, в която обаче головите положения просто липсваха, а нарушенията бяха близо 60.

В 53-ата минута можеше да се стигне до комичен гол за домакините, след като Илко Пиргов и бранителите на Локо подцениха една топка, която се търкаляше по аутлинията. Тя обаче се удари в гредата и можеше да бъде вкарана в мрежата от притичалия Кайседо, но Пиргов все пак се намеси и улови.

В 66-ата минута Локо създаде най-чистото положение в мача. Георги Минчев се пребори с двама играчи на "армейците" и центрира към границата на наказателното поле. Там връхлитащият Димитър Илиев засече от въздуха с левия крак и прехвърли вратаря Бусато, но топката се отби от гредата.

Малко след това Кайседо опита фронтален шут от 10-ина метра, но над вратата.

Така Локомотив продължава без допуснат гол в директните сблъсъци срещу ЦСКА-София през настоящия сезон, след като пловдивчани победиха съперника си с 1:0 в първия двубой на Лаута.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Диниш Алмейда, Дейвид Малембана, Кристиан Гомис, Петър Витанов, Парвиз Умарбаев (80- Лукас Салинас), Бирсент Карагарен (76- Николай Николаев), Момчил ЦветановДимитър Илиев, Кристиан ИличГеорги Минчев.



Виж коментарите (32)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).