Тунчев тренира с Локо и обяви: Не съм ученик на Акрапович, утре няма да му е лесно!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
20:23 / 05.03.2021
5706
Отборът на Локомотив (Пловдив) замина в отлично настроение за столицата, където утре ще гостува на ЦСКА-София в мач от 20-ти кръг на Първа лига. Дербито е от 17:30 часа и ще бъде ръководено от Валентин Железов.

В групата на черно-белите се завърнаха Диниш Алмейда и Парвиз Умарбаев, които бяха наказани в предишния двубой срещу Беласица за Купата на България. Мартин Луков и Лукас Масоеро няма да могат да вземат участие заради контузии.

Следобедното занимание на Локомотив се състоя на терена в Герман, а в част от упражненията се включи и треньорът на черно-белите Александър Тунчев.

"Не мисля, че трябва да разделяме мача на двубой между учителя и ученика. Играят ЦСКА срещу Локомотив Пловдив. На Акрапович мога да кажа, че утре няма да му бъде лесно", заяви Тунчев пред btv.

Ето на кои футболисти ще разчита той срещу ЦСКА-София:

Илко Пиргов, Кристиан Томов, Николай Николаев, Диниш Алмейда, Кристиан Гомис, Конър Руан, Дейвид Малембана, Видол Сейменски, Петър Витанов, Иван Арамазов, Кристиан Илич, Парвиз Умарбаев, Лукас Салинас, Бирсент Карагарен, Момчил Цветанов, Димитър Илиев, Александър Иванов, Георги Минчев.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).