Гонзо: Убеден съм, че ще продължим!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
20:46 / 04.03.2021
4772
Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов - Гонзо демонстрира сериозен оптимизъм, коментирайки жребия за четвъртфиналите в турнира за Купата на България. Именно Гонзо изтегли в студиото на Диема спорт съперника на "черно-белите" - шампиона Лудогорец.

"Лудогорец е най-сериозният отбор в България. Но Локомотив Пловдив винаги е играл силно срещу силните. Така че съм убеден, че ще продължим. Ако във футбола няма напрежение, няма как един играч да даде максимума от себе си. Напълно съм убеден, че ние може да покажем, че сме по-стойностният отбор. И двата отбора се познаваме добре, вече доста мачове изиграхме един срещу друг. Надявам се да се получи красив двубой, който да се хареса на феновете. Убеден съм, че ако имаше публика по трибуните, мачът щеше да е много по-интересен", заяви Георги Иванов.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).