Адвокат Стойчев: Няма сделка за Ботев, съдим Христолов за пари

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:31 / 19.08.2009
8708
"Няма сделка за Ботев Пловдив с Димитър Христолов", това заяви адвокат Петър Стойчев за Plovdiv24.bg във връзка със спекулациите през последните дни относно закупуването от столични бизнесмени на акциите на Христолов в Ботев. "Разграничаваме се от всичко, което излезе последните дни по медиите и заявявам, че между моите клиенти, които представлявам и Христолов няма да има сделка. В момента единствено текат съдебни дела за връщането на пари, които Христолов има да връща на моите клиенти. Съдебното дело е само за пари, а не за акции върху Ботев Пловдив", каза още Стойчев.

През последните дни интернет сайт разбуни духовете, публикувайки невярната информация, че ще има сделка. Сайтът се позоваваше на класическите "сигурни източници" и както обикновено се получава в крайна сметка, информацията се оказа напълно невярна. Редакцията на Plovdiv24.bg получи запитвания от може би всеки един читател на въпросния сайт какво се случва с продажбата на клуба и защо не публикуваме информацията. Макар въпросните читатели да не са твърде много като бройка, все пак ще ви предупредим да вярвате само на сериозни медии, които не си пълнят страниците с чути от улицата слухове, които след това изкарват от "достоверни източници" и като "сигурна информация".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).