Вратар вкара гол при четвърта поредна победа на Марица

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
18:41 / 27.02.2021
3906
Марица постигна четвърта поредна победа през пролетния полусезон. Възпитаниците на треньора Николай Димитров победиха с 2:0 Хасково в мач от 19-ия кръг в Трета лига - Югоизточна група, който се игра на стадиона в квартал "Кършияка".

В 59-ата минута Олджай Алиев се откъсна по левия фланг и нахлу в наказателното поле на хасковлии, където беше спрян непозволено от Емре Емин. Реферът отсъди дузпа, а тя бе реализирана от вратаря на Марица Илия Николов за 1:0.

Три минути преди края на мача Георги Георгиев се пребори за висока топка и изведе юношата Сами Мехмедов в изгодна позиция, а младият състезател спокойно отбеляза за 2:0.

Така жълто-сините имат вече актив от 45 точки и заемат втората позиция във временното класиране, с точка повече от третия Загорец, който е с мач по-малко. Лидер е Черноморец с 50.

В следващия кръг Марица гостува на Атлетик (Куклен) в регионално дерби, което е на 6 март, от 15 часа.

Марица игра в състав:

Илия Николов, Величко Величков, Даниел Спасов, Димитър Аврамов, Николай Парнаров, Христо Янчев - капитан (Георги Георгиев), Мартин Анастасов, Милен Танчев, Олджай АЛиев, Димитър Юруков (Петър Шопов), Александър Праматаров (Сами Мехмедов).



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).