Иван Маринов: Агресивен мач, зарадвахме зрителите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:23 / 17.08.2009
3076
Треньорът на Локомотив Пловдив Иван Маринов бе доволен от атрактивния мач, който се получи при гостуването на Черноморец в Бургас, който обаче бе загубен от смърфовете с 1:2.

„Позволете ми първо да честитя победата на Черноморец. Щом са спечелили, значи са създали повече положения или са ни надхитрили", заяви Маринов.

„Стана един добър мач, изпълнен с темпо, с динамика от двата отбора, притежаващи много технични футболисти, които обичат да контролират играта и да играят с топка с постоянни атаки към двете врати. Мачът имаше агресия и всички зрители са били доволни от неговото качество."

„Даксон не е готов. Пуснах го на терена, защото той сам изрази желание след ситуацията със Сингбо. Мисля, че получи едно мини разтежение, дано наистина да е мини разтежение, заради настилката, на която играхме. Бях решил изобщо да не го ползвам, но при 1:1 може би го хвана емоцията и той искаше да помогне на своите колеги."

„Деян Комлиенович не успя да се адаптира, изглеждаше много притеснен. Допусна една тактическа грешка, от която стана гола, сега го гледах на повторението."

„Определено ни трябва централен нападател. Труден е моментът. Няма какво да го крия, имаме контакти с две момчета. Има нападатели, които да извън Европейския съюз, но за процедурата трябва много време. Все се надявам, че до 31-ви, до затварянето на трансферния прозорец ще намерим вариант", добави наставникът на Локо Пловдив и похвали вкаралия два гола за домакините Мишел Платини.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).