Тунчев: Вдигнахме летвата високо! Колективът е причината за успеха ни!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
17:24 / 20.02.2021
3336
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев логично остана доволен от своите възпитаници при изключителната игра за победата над Лудогорец с 3:2. Младият специалист разкри и коя е тайната за успеха на черно-белите.

"Получи се доста интересен, двуостър двубой. Радващото е, че успяхме да обърнем резултата, а след 2:2 отново да вкараме и да задържим преднината си до край. Ключовият момент за успеха е колективът ни. Аз и преди съм казвал, че когато всички са като един, можем да победим всеки", започна коментара си наставникът на Локо.

"Получихме два гола от контраатаки, допуснахме грешки и ще си направим изводите. Но компенсирахме с желание и игра. Вдигнахме доста високо летвата и всеки един отбор подхожда много сериозно към нас. Сега нека момчетата изживеят емоцията и от понеделник започваме да мислим за мача с Етър. Ако не успяваш да задържиш нивото, което ти си вдигнал, след това никой няма да ти обръща внимание", допълни още Александър Тунчев.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).